18-9841
2356
100
90
80
70
60
50
40
30
20
10
00
1-319
23-7534
54-6742
26-712
Databáza Hviezdnej flotily: Postavy a herci
autorizačný kód užívateľa prijatý
D-05
T-5863
05-868309
26-626794
86-131341

Beckett Mariner

Druh:
Ľudské
príslušnosť:
Hviezdna flotila federácie
Poradie:
Poručík mladší ročník
povolanie:
Nižší dôstojník veliteľskej divízie
Postavenie:
Aktívne (2381)
otec:
Alonzo Freeman
matka:
Carol Freeman

Beckett Mariner bola dôstojníčka Hviezdnej flotily, ktorá žila koncom 24. storočia.

Obaja jej rodičia slúžili na veliteľských pozíciách Hviezdnej flotily: jej matka (a neskôr kapitánka), Carol Freemanová, sa pokúšala pozorne sledovať jej aktivity na palube USS Cerritos, zatiaľ čo jej otec Alonzo Freeman bol admirál. Mariner získala značné skúsenosti a impozantné schopnosti ako dôstojníčka Hviezdnej flotily, ale neliečená vina preživších z toho, že musela slúžiť vo vojne s Dominionom takmer hneď z Akadémie Hviezdnej flotily predtým, ako sa mohla zotaviť z priateľa, ktorý bol zabitý v akcii, spôsobil vážny psychologický strach zo zodpovednosti. velenia, ktoré brzdilo jej kariéru. Napriek všetkým svojim profesionálnym úspechom uprednostňovala zotrvanie v hodnosti práporčíka a snažila sa udržať sa tam zámerným znižovaním úrovne a bezohľadným správaním s vonkajším nádychom arogantne vzdorovitého a sebadeštruktívneho postoja, ktorý ju často privádzal do riziko vojnového súdu.

Tawny Newsome

narodený
24. februára 1983 · Vacaville, Kalifornia, USA
Rodné meno
Tawny Ellain Newsome
Výška
1,77 m

Tawny Newsome je známa tým, že hrá Angelu Ali v Netflix's Space Force, Ensign Beckett Mariner v Star Trek: Lower Decks, Gabby v IFC Brockmire a Chelsea Leight-Leigh v Pluto's Bajillion Dollar Properties. Možno ste ju zachytili aj v zábavných komédiách ako Superstore NBC, Sherman's Showcase od IFC a Perfect Harmony od NBC. Spolu s Paulom F. Tompkinsom hosťuje aj oficiálny podcast Star Trek, Star Trek: The Pod Directive.

Pred LA hlavne písala a predvádzala svoju prácu na Second City Mainstage v Chicagu alebo koncertovala so svojimi kapelami (Four Lost Souls, Jon Langford). Ako dlhoročný spolupracovník Langford's už roky tvoria svojráznu, outsiderskú country hudbu s meniacou sa zostavou interpretov. Nedávno mali to potešenie nahrať album v Muscle Shoals v Alabame s niektorými z pôvodných prehrávačov Muscle Shoals Sound.

Jej najnovším projektom je úplne DIY rocková nahrávka, ktorú vytvorila spolu s kolegyňou speváčkou a dlhoročnou priateľkou, chicagskou indie miláčikom Bethany Thomas. 'Material Flats' je debut pre dvoch z nich, 8 skladbový, garážový, punkový, popový (s niekoľkými alt-country nárezmi) plne nezávislý album. Spolu s Bethany napísali všetky skladby v júni 2020, zatiaľ čo sa spoločne ukrývali v dome a štúdiu Tawny v Mohavskej púšti. Tawny si nahrávku dokonca vytvorila sama. Je to veterný, zvláštny, púštno-punkový album so sladkou stránkou a spodným prúdom úzkosti. Všade vonku 9.10.2020.